DOCUMENT 3. Junts per Sant Cugat elabora un paquet de propostes en l’àmbit EDUCATIU per afrontar la crisi de la COVID-19

La situació de confinament s’està allargant i hi ha perspectives que encara s’allargui més.
A nivell educatiu suposa un trasbals per als centres educatius ja que han de modificar la manera de comunicar-se amb l’alumnat i les famílies, perdent el contacte directe.

Les famílies viuen amb confusió i incertesa aquesta situació: les famílies amb fills i filles que acaben etapa educativa preocupades per la preinscripció, l’alumnat de batxillerat molt preocupat per les proves de selectivitat i l’alumnat i professorat universitari també confús en com s’avaluarà.

Cal, a més, tenir en compte les diferents i desiguals situacions en què es troben les famílies i també el professorat. Constatem també que hi infants que estaven en seguiment social municipal o DGAIA i els centres han perdut la pista.

Davant d’això Junts per Sant Cugat hem proposat al govern de la ciutat aquest dilluns 6 d’abril una sèrie de mesures que entenem que es poden emprendre a nivell municipal. Són propostes encaminades a l’assoliment de dos objectius principals. Les podeu llegir en aquest document que publiquem a continuació:

DOCUMENT 3: Propostes EDUCACIÓ – Junts per Sant Cugat Covid19 (6 d’abril)

El 31 de març, vam lliurar a l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, el segon document de Junts per Sant Cugat amb propostes per pal·liar els efectes de la crisi econòmic a causa de la Covid19. El podeu consultar tot seguit:

DOCUMENT 2: Pla Protecció_de_l’ECONOMIA_Local – Junts per Sant Cugat Covid19 (31 de març)

I el 21 de març Junts per Sant Cugat vam lliurar a l’alcaldessa un primer document amb les mesures més urgents emmarcades en cinc àmbits i elaborades també per part d’aquest grup municipal, i que es poden consultar a continuació:

DOCUMENT 1: Propostes urgents – Junts per Sant Cugat Covid10 (21 de març)