DOCUMENT 2. Paquet de mesures de Junts per Sant Cugat per fer front a la crisi econòmica ECONÒMICA de la COVID-19

L’Ajuntament de Sant Cugat ha d’exercir el rol de lideratge que li pertoca per superar la crisi que ja tenim a sobre de la millor manera possible i pal·liar en la mesura del possible els efectes duríssims en les condicions de vida de les persones, que fàcilment es poden preveure, no només per les conseqüències sanitàries directes sinó també per la seva repercussió econòmica. La majoria de la gent, les empreses, els comerços, els autònoms, no estan ingressant res des del 13 de març. És ara, de forma immediata que cal actuar. Ara toca rescatar llocs de treball sense limitacions.

Per aquesta raó, i tal com vam proposar el passat 21 de març, en el primer paquet de mesures, pensem que la millor i primera mesura seria la creació d’un comitè de crisi garantint la pluralitat política, així com la presència dels diferents operadors de la ciutat.

Aquest nou document s’ha lliurat amb data d’avui, 31 de març de 2020, a l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i que podeu consultar tot seguit:

DOCUMENT 31 de març: Pla_de_Protecció_de_l’Economia_Local – Junts per Sant Cugat

Recordem que el passat 21 de març se li va lliurar a l’alcaldessa un primer document amb les mesures més urgents emmarcades en cinc àmbits i elaborades també per part d’aquest grup municipal, i que es poden consultar a continuació:

DOCUMENT 21 de març JUNTS PER SANT CUGAT – COVID19

Junts per Sant Cugat continuarà traballant i elaborant més propostes per pal·liar els efectes d’aquesta crisi a la nostra ciutat.