Valldoreix, una aposta per la cultura

Durant aquest any veurem diferents activitats culturals organitzades per l’EMD de Valldoreix, altres amb la col·laboració d’entitats culturals com la Programació Continuada de Teatre del febrer al juny o la Mostra de novembre, altres amb la col·laboració d’entitats veïnals com el Cicle de Cinema del VEN (Valldoreix Espais Naturals).

On ho fem tot plegat? A la Nau de Cultura, ja renovada a l’anterior mandat.

Als pressupostos participatius va sorgir la proposta d’arranjament de l’entorn, i com no podia ser d’una altra manera, ho hem fet. Hem destinat els 40.000 euros al projecte dels nous lavabos, als mòduls d’emmagatzematge per les associacions teatrals i al taller de joieria.
Des de l’EMD hem volgut donar un impuls més i suport a aquesta iniciativa. Hem fet l’adequació del terra de l’entrada, del talús amb una bancada i un porxo que permetrà aixoplugar-nos de la pluja i perquè no, fer-hi petites celebracions post teatre, com ara una copa de cava.

Som conscients que el teixit associatiu i cultural de Valldoreix creix, que ens cal més espais, però ara per ara estem molt orgullosos de la nostra Nau de Cultura.

La cultura és símbol de la identitat d’un poble, per això fem una forta aposta de qualitat i la nostra il·lusió és arribar a tothom.
Us animem a participar-hi!

Susanna Herrada, vocal del govern de l’EMD de Valldoreix