Lliurament de claus de 58 pisos de lloguer construïts a Mira-sol durant el mandat 2015-2019

L’Ajuntament de Sant Cugat lliurarà aquest dissabte 29 de febrer de 2020 una promoció de 58 habitatges de protecció oficial (HPO) en règim de lloguer general. Uns habitatges que s’han construït al barri de Can Mates, entre els carrers de Vallseca i Bener de Moxó.

Els 58 nous pisos són de promoció privada (construïts per l’empresa Vielsa) i han estat gestionats per l’empresa pública municipal Promusa. Això significa que els habitatges es van adjudicar mitjançant un sorteig públic fet per Promusa tenint en compte els criteris propis del registre de sol·licitants d’habitatges d’HPO de Sant Cugat.

ACORD ENTRE AJUNTAMENT I L’EMPRESA VIELSA

Aquesta promoció és fruit de conveni que el juliol del 2016 l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i el conseller delegat de l’empresa Vielsa, Santiago de Gomar (foto adjunta), van signar per permetre a l’empresa municipal Promusa gestionar una promoció de 58 d’Habitatges amb Protecció Oficial (HPO) en règim de lloguer general.
Les obres dels 58 pisos d’aquesta promoció es van realitzar durant el mandat 2015-2019, van començar el setembre del 2017 i van finalitzar el juliol del 2019.

Carmela Fortuny, regidora i portaveu de Junts per Sant Cugat, celebra que un total de 58 famílies “gaudeixen a partir d’aquest dissabte d’una vivenda de lloguer fruït de les polítiques d’habitatge liderades pels governs municipals dels mandats anteriors”. L’Ajuntament, a través de Promusa, ha construït fins avui 709 pisos de lloguer i 1.206 de venda a Sant Cugat.

Fortuny desitja “que en aquest mandat es vagin complint les promeses del govern tripartit de Sant Cugat en matèria d’habitatge. Junts per Sant Cugat estén la mà al govern per continuar abordant solucions en aquesta temàtica”.

Foto: Localpres