Persistim, mai ens rendirem!

Alguns volen veure’ns desapareguts, desanimats, rendits, sense esperances, buits d’idees i d’iniciatives, sense projecte polític, apagats, silenciats…

Per què? La resposta és ben fàcil, nosaltres som Junts per Sant Cugat, un equip format per persones de la ciutat, compromeses amb el país i els ciutadans i ciutadanes, representem un model de ciutat que ha permès a moltes persones viure la història de la seva vida en un entorn agradable, modern, verd, pensat per les persones, pels vianants, pels i les joves, un model fet i pensat per a tothom.

Però això a alguns no els hi acaba d’agradar, i no hi ha dia on no ens trobem retrets cap a una manera de fer, de ser i de viure que és exemplar a tota Catalunya, on els ciutadans i ciutadanes hi van confiar durant més de 32 anys.

Ara, i és ben cert, aquest model és obertament qüestionat per l’actual equip de govern. Un equip de govern que va començar a caminar fa 8 mesos, on encara no han acabat de concretar quina és la ciutat que volen, però que no s’ho pensen dues vegades en culpabilitzar de tots els mals a l’antic consistori.

Alguns es preguntaran, llavors, què fem nosaltres ara.

Nosaltres persistirem, seguirem escoltant els veïns i les veïnes de la nostra ciutat, seguirem ajudant-los i fent escoltar la seva veu, continuarem treballant al costat de les persones, perquè són elles la nostra raó de ser. Mantindrem la flama viva, persistirem per seguir millorant la qualitat de vida de la gent i mai defallirem en els nostres objectius. Ens sentim orgullosos i orgulloses de Sant Cugat i de totes les persones que el conformen, ens sentim orgullosos i orgulloses d’una ciutat amb identitat pròpia, amb uns valors que la fan única i que tant estimem.

Nosaltres estem junts i juntes perquè un dia vam decidir fer d’aquesta ciutat una ciutat encara millor, per fer del Sant Cugat que estimes un Sant Cugat millor.

Pel medi ambient, per l’esport, per la salut, per la cultura, per l’educació, per la democràcia, per les persones, per Sant Cugat i per Catalunya;

Persistim, mai ens rendirem!

Àngel Segura, Cap d’activisme de la JNC Sant Cugat