El 12 de febrer presentem a Sant Cugat el llibre PERSISTIM de Jordi Turull i Gemma Aguilera

Persistim  és el relat trepidant d’uns mesos que ja han marcat la història de Catalunya, a través de la visió política, però també personal i íntima, d’una de les persones que han viscut i treballat en primera línia de foc del referèndum i les seves conseqüències, i que han patit la repressió posterior. Un relat honest, sincer i respectuós.

Amb l’al·legat final davant del Tribunal Suprem del conseller Jordi Turull com a fil conductor, el llibre és també una invitació a persistir en l’objectiu d’assolir la República Catalana, bastint de nou la unitat estratègica i de país i, sobretot, la confiança i complicitat que va néixer entre els ciutadans i les institucions arran del setge a la Generalitat, a molts ajuntaments, partits, entitats, empreses i ciutadans aquell 2017. Una confiança que l’1-O va permetre que els catalans guanyessin a un Estat desbocat en el seu intent de reprimir el dret a decidir.

La presentació d’aquest llibre a Sant Cugat tindrà lloc a la sala El Siglo de Mercantic el dimecres 12 de febrer a les 7 de la tarda. Serà un acte obert a tothom que comptarà amb la participació de Gemma Aguilera, autora del llibre, Blanca Bragulat, parella de Jordi Turull, i Carmela Fortuny, regidora portaveu de Junts per Sant Cugat. La presentació anirà a càrrec de Josep Maria Vallès, regidor de Junts per Sant Cugat.