Registra’t al Consell Local per la República!

El Consell Local per la República de Sant Cugat ja ha començat a caminar. És una institució local lliure i no sotmesa als poders de l’Estat espanyol i el seu principal objectiu és fer efectiva la independència de la República Catalana.

Les funcions generals del Consell Local per la República són:

• Impulsar estratègies per a la plena instauració de la República Catalana.
• Col·laborar amb totes les accions institucionals i de la societat civil que tinguin com a objectiu la plena instauració de la República.
• Reconèixer el Consell per la República, en tant que institució lliure i sobirana que té la missió d’assolir la independència efectiva de Catalunya, com a única institució legítima per a regular el seu funcionament.
• Exercir com a espai de representació política lliure i sobirà en el municipi (o en el seu àmbit de representació, en cas que aquest no sigui municipal), no limitat pels poders de l’estat espanyol.
• Promoure la unitat d’acció estratègica en el seu àmbit territorial per a la plena instauració de la República.

El Consell és el primer registre ciutadà de la república catalana i és molt important que ens hi registrem per participar en la seva construcció. Els consells locals neixen de la ciutadania i és per això que t’animem a que hi formis part. Et pots registrar AQUÍ.