Carmela Fortuny cantarà per lluitar contra el càncer

Carmela Fortuny, membre del grup de rock de Sant Cugat Incombustibles, cantarà al concert solidari que organitza la delegació local de l’associació Catalunya contra el càncer. Els Incombustibles es va crear fa més de vint anys i està integrat per músics de Sant Cugat. Entre el seu repertori destaquen cançons com Take it easyCamins i These boots are made for walking.
La cantant Carmela Fortuny, regidora portaveu de Junts per Sant Cugat, fa 12 anys que forma part d’aquest grup de rock local.

A més dels Incombustibles, també actuaran Sofia Esteban, finalista del programa de TV La Voz Kids 5, i el grup de dansa i percussió africana Karamalá.
El concert, que serà a benefici de l’associació Catalunya contra el càncer, tindrà lloc el diumenge 2 de febrer a les 17,30 h a la sala El Siglo de Mercantic (Sant Cugat). Les localitats, que tenen un preu de 10€ (adults) i 5€ (menors de 12 anys), es poden adquirir AQUÍ. També es pot col·laborar comprant entrades de fila 0 des de 5€.

Concert pels 30 anys del Cafè Belgrado

Carmela Fortuny també cantarà amb els Incombustibles al concert de celebració dels 30 anys del Cafè Belgrado que es farà en aquesta sala de Sant Cugat el divendres 31 de gener a les 12 de la nit. Abans, el mateix divendres a les 20 hores actuarà el cantant Ramon Mirabet.