Junts per Sant Cugat creiem en el diàleg

Arribem al ple del mes de desembre amb més propostes. Des del rigor i la voluntat d’arribar a acords. Amb propostes en forma de moció que confiem que siguin valorades per a tots els grups polítics amb representació al Ple com a propostes positives per a Sant Cugat i la seva gent.

Cada Ple municipal és una nova oportunitat de reforçar el diàleg entre les diferents forces polítiques, una oportunitat per entendre’ns. M’hi vaig referir a la celebració dels 40 anys dels ajuntaments democràtics i des de Junts per Sant Cugat ho continuarem fent sense defallir. Perquè sense diàleg només trobem un empobriment de la política. Un empobriment de les eines que tenim per a millorar la vida de les santcugatenques i els santcugatencs. El diàleg requereix esforç i empatia i ha de ser sincer, entre grups polítics amb sensibilitats diferents. Hem intentat arribar a acords durant els darrers mesos.

I aquest dilluns 16 de desembre ho tornarem a fer, en el darrer ple del 2019. Confiem que el tripartit no miri cap a una altra banda en relació amb el model d’immersió lingüística que tant ha fet per la cohesió social a Catalunya, tampoc ho faci davant les propostes de buscar el benestar potenciant l’actiu de projecció internacional que per sort té la ciutat de Sant Cugat, ni amb relació a la proposta de millorar la concòrdia entre els càrrecs electes malgrat les diferents ideologies.

Junts per Sant Cugat creiem en el diàleg, no defallirem, ho intentem de nou i ho continuarem fent.

Aprofito per desitjar unes bones festes a tothom!!!

Carmela Fortuny, regidora portaveu de Junts per Sant Cugat