El vicepresident socialista de l’AMB Antoni Balmón desmenteix el tinent d’alcalde de Sant Cugat Pere Soler

L’Àrea Metropolitana ha desmentit l’alcaldessa Mireia Ingla i al tinent d’alcalde d’Hisenda de Sant Cugat, Pere Soler, sobre el suposat pacte del Tribut Meropolità.

Aquest dimarts 26 de novembre, durant el consell metropolità, a pregunta de Cristina Paraira, regidora de Junts per Sant Cugat i consellera de Junts per Catalunya a l’Àrea Metropolinana de Barcelona (AMB), Antoni Balmón, vicepresident socialista de l’AMB, ha negat que l’Ajuntament de Sant Cugat hagi aconseguit una rebaixa del 40 % en el recàrrec del Tribut Metropolità fruit d’una negociació política tal com ha afirmat el tinent d’alcalde d’Hisenda de l’Ajuntament de Sant Cugat, Pere Soler, i el govern de la nostra ciutat en declaracions a diferents mitjans de comunicació locals i nacionals.

Aquest és el vídeo de la pregunta concreta i de la resposta:

Aquest segon vídeo correspon a la compareixença davant de la premsa de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i del tinent d’alcalde Pere Soler, el 17 d’octubre passat recollida en format de notícia per TVSC. En el minut 3 i 57 segons l’alcaldessa insisteix en una negociació de l’Ajuntament de Sant Cugat amb l’Àrea Metropolitana per aconseguir un acord per Sant Cugat sobre el Tribut Metropolità. I el tinent d’alcalde Pere Soler fa el mateix a partir del minut 4 i 50 segons:

D’altra banda, aquestes són d’altres notícies publicades per mitjans lde comunicació locals i nacionals i el web local d’ERC, on el govern de la nostra ciutat defensa una negociació amb l’AMB sobre el Tribut Metropolità que avui, el seu vicepresident ha desmentit clarament.

Cugat.cat

TOT Sant Cugat

El Cugatenc

Naciodigital

Esquerra

Finalment, aquesta és la publicitat que la secció local d’ERC ha fet córrer vía Twitter defensant que ha negociat amb l’AMB el Tribut Metropolità per a Sant Cugat.